Over Ons

OVER ONS

Voor een perfect geregeld binnenklimaat

GWG Techniek is specialist in het ontwerpen, installeren en onderhouden van kwaliteitsvolle, energiezuinige binnenklimaatsystemen en het toepassen van energiebesparende maatregelen bij zowel nieuwbouw, bestaande bouw als bij renovatieprojecten. Dit evengoed voor de zakelijke als de particuliere markt. Wij voeren graag de regie in projecten, bieden integrale totaaloplossingen en leveren de meest toonaangevende installaties die er op de markt zijn. Of het nu gaat om split units of grote VRF-Multisystemen, bij ons kunt u terecht voor de allerbeste A-merken. Nalevering van onderdelen worden zo ook jarenlang gegarandeerd.

U bent bij ons verzekerd van een objectief en vakkundig advies voor de juiste oplossing in uw situatie. Wij staan garant voor een esthetisch verantwoorde en perfect functionerende installatie. Ook de nazorg, service en het onderhoud zijn bij ons gewaarborgd.

GWG Techniek is F-Gassen, VCA en PED gecertificeerd en officieel erkend Mitsubishi Electric dealer. Met GWG Techniek kiest u voor duurzaamheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Het is niet voor niets dat GWG Techniek een trouwe klantenkring heeft binnen de woningbouw en utiliteit.